Beklentim daha farklıydı! (Netflix) ♡Çizimler: Çizimleri ben çok sevemedim ama böyle bir çizgi filmede bu çizimlerin uyduğunu düşünüyorum orası ayrı. Çok trt çizgi filmi tarzında olmamış mı? ♡Kapı çalma sahneleri: Kimsenin kapısını bu kadar çalmayın lütfen. Biri bizim kapımızı bu…devamıBeklentim daha farklıydı!
(Netflix)
♡Çizimler: Çizimleri ben çok sevemedim ama böyle bir çizgi filmede bu çizimlerin uyduğunu düşünüyorum orası ayrı. Çok trt çizgi filmi tarzında olmamış mı?
♡Kapı çalma sahneleri: Kimsenin kapısını bu kadar çalmayın lütfen. Biri bizim kapımızı bu kadar çalsa olacakları düşünemiyorum. Evet komşuculuk güzel birde olay olması için mecburen kapı kapı gezmeleri gerekiyor ama delirir insan. Yani izlerken gına geldi bana çünkü sjjsjsjsjs o yüzden eklemek istedim. Birde not alarak izledim şaka gibi sksjsjsks
♡Creepy sahneler: Büyük ihtimalle izleyici kitlesi yetişkinler değil ama gupse'nin parmağı olduğu için bakanlar olmuştur. Gupi'nin devamlı eşyalar ve hayvanlarla konuşması çok awkward'dı. Ama zaten daha sonra hayal gücüne bağladılar. Yine de, biraz psikolojik açıdan tuhaf gözüküyordu.
♡Kızıl saçlı basketçi abi: Çok yakışıklı. Çok yakışıklı. Anında kulağımda NİGGA THATS MY TYPE ve BİG BOY İ NEED A BİG BOY çalmaya başladı.
♡Rahatsız edici: Çok düz ilerleyen bir çizgi film olmasına rağmen beni biraz rahatsız etti. Psikolojik olarak biraz rahatsız oldum. Herkes için geçerli olur mu bilmiyorum.
♡Hedef kitle: Ben izledim çünkü bir kaç kişinin daha izlediğini gördüm ve merak ettim. Bu sene Gupse modası var. Bazı çizgi filmleri hani yetişkinlerde izler ve her yaşa hitap eder ya. Bu gerçekten hedef kitlesi çocuklar olan bir çizgi film herhalde. Ben çok keyif alamadım. Pepe'nin Deliha versiyonu gibiydi.
♡Süre: İyi ki çok uzun değildi. Sösmjjs çünkü izlerdim bitsin diye. Ben dün başladım ve iki gecede bitti. Çok uzun bir şey değil meraklısına ama cidden izlemesenizde olur yani. Ama benim gibi ben her şeyden biraz biraz alırım diyorsanız bakadabilirsiniz. Emeğe çok saygım var.
♡Nasıl izlemeye karar verdim: Rafta gördüm. Ve çok daha farklı bir çizgi film sandım. Bence biraz daha üstünde uğraşılmalıydı. Esrarengiz kasabada o kadar karakterlerle empati kurmuştum ki resmen karakterler kalbimde yer etmişti. Bunda çok çizgi film yapmış olmak için yaptıklarını ve konusunun daha güzel kullanılabileceğini düşünüyorum. Mesela işleyecek bir konu bulamamışlar ve gereksiz yere eşyalarla falan konuştuğu 0-6 yaş sahneler eklenmiş. Bence onun yerine biraz daha karışık bir kurgu ve başka olaylar katılabilirdi. Ben özellikle eşyalarla konuştuğu kısımları falan hiç beğenmedim yani. Aşırı basit yazılmış ve çizilmiş. Tek güzel tarafı seslendirmesi o da bir yerden sonra itici geliyor.
10/4