💜 Şimdiye kadar izlediğiniz bütün saçma finalleri unutun çünkü Duty After School bu konuda artık 1 numara. 💜 Dizi 2 part halinde yayınlanmış. İlk partı 6 bölüm son partı 4 bölümden oluşuyor. İlk 6 bölüm ne kadar güzelse son 4…devamı💜 Şimdiye kadar izlediğiniz bütün saçma finalleri unutun çünkü Duty After School bu konuda artık 1 numara.
💜 Dizi 2 part halinde yayınlanmış. İlk partı 6 bölüm son partı 4 bölümden oluşuyor. İlk 6 bölüm ne kadar güzelse son 4 bölümü de (bazı sahnler hariç) en az o kadar kötü ve sıkıcıydı. Yani bir diziyi bu kadar güzel başlatıp nasıl bu kadar alakasız ve saçma bir şekilde bitirebildiler gerçekten çok merak ediyorum.
💜 Dizi lise son sınıf öğrencilerinin aniden ortaya çıkan mor kürelerle mücadelesini anlatıyor. Her ne kadar 2. partta bunu unutmuş olsalar da...
💜 İlk 6 bölümü çok güzeldi. Uzun zamandır bir diziyi izlerken hiç bu kadar gerildiğimi ve ağladığımı hatırlamıyorum. Yalan yok aksiyonun hakkına sonuna kadar vermişler. Tabi bu demek değil ki kusursuzdu. Kürelerden kaçarken saklandıkları yere silahla gidip sonrasındaki bi anda yok olan silahlar(!) sayesinde ne yapacağız diye saatlerce düşündüler. İzlerken silahla vursanıza diye kendimi yırttım resmen. Yani tabi silahla vursalar aksiyon olmaz ama en azından yanlarında silah olduğu gösterilmeseydi ya da kurşunları bitmiş olarak gösterilseydi de böyle bir mantık hatası olmasaydı. Çavuşun da aniden ortadan kaybolması da cabası zaten..
💜 Diziyi izlerken ilk ve son part fark etmeksizin en sevdiğim şey ise o gergin sahnelerin yanında izleyiciye nefes alacak bir alan yaratmışlar. Onların da birer genç olduğunu ve eğlenmeleri gerektiğini unutmamları hoşuma gitti.
💜 Finalde ne olacağını zaten biliyordum fakat bu şekilde olacağını tahmin etmemiştim. Dizinin konusu kürelerken bir anda (2.partta) seri katile bağlamışlar. Yani bu yazılanların tek mantıklı açıklaması ya 2.partta senarist değişti ya da senarist kendi dizisinin konusunu unuttu. Güzelim diziyi neden böyle harcadınız demeden edemeyeceğim maalesef. Keşke son 4 bölümü yeniden yazıp çekseler...💔
💜 Bu saçmalıklara rağmen yine de izlemeye değer bir dizi olduğunu düşünüyorum. İlk 6 bölümü izleyip finali kendi kafanızda tasarlarsanız en azından sinir krizi geçirmezsiniz diye düşünüyorum .Ya da ben alışkınım böyle şeylere derseniz de sırf lunaparkta eğlendikleri sahne için bile tüm bölümleri izlenebilir.. (tercihen burda da izlemeyi bırakabilirsiniz ndksnsksnns)
7/10