beta'nın anka albümü çıktı, kaç kere dinledikten sonra üzerine bi' şeyler yazarım bilmiyorum ama bi' şeyler yazarım, notlar bırakırım zannediyorum onun sözlerinden. beta yahut beta berk bayındır nam-ı diğer 3b benim için bi' ustaydı ve en genç, bana en yakın…devamıbeta'nın anka albümü çıktı, kaç kere dinledikten sonra üzerine bi' şeyler yazarım bilmiyorum ama bi' şeyler yazarım, notlar bırakırım zannediyorum onun sözlerinden. beta yahut beta berk bayındır nam-ı diğer 3b benim için bi' ustaydı ve en genç, bana en yakın gelen ustamdı; kafamdaki en neşeli seslerden biriydi, allah rahmet eylesin, nur içinde uyu usta. tanrıdan dileğim senin mirasına sahip çıkabilmemiz ve cennet'te seninle karşılaşabilmek.
beta'yı pek tanımayanlara da tavsiyem en azından birkaç parça dinlemeleri albümden çünkü çok kıymetli parçalara imza atmış berk ağabey, server uraz ve epidemik de onun küllerini güzel bi' kavanoza toplamış, o kavanozu açtığınızda bi' anka kanatlanıp fırlayabilir gözleriniz önünde. benim en sevdiklerim deniz gürzumar ve bora akkaş'la (eski mahlasıyla doğa bora ki en son beta'nın 2012'deki kulak kabartma tozu'ndaki tutarsız parçasında duymuştuk zannediyorum kendisini.) beraber olan kendinden vazgeçmek, contra ve kamufle'yle olan hâlimiz duman, tepki ile beraber olan buna değer, patron ve deniz gürzumar'la beraber olan bizim yolumuz artı tabii ki server uraz'la beraber olan yanımda. 11 parçalık albümden tavsiye olarak 5 tane parça söyledim, farkındayım ama bunlardan birini eleyebileceğimi zannetmiyorum.
son olarak bir iki şey daha söylemem gerekirse tepki kesinlikle her zaman yaptığından daha mahsus, daha kıymetli bi' iş yapmış; isimler çok güzel seçilmiş, eldeki malzemeler çok iyi kullanılmış hem de server uraz, deniz gürzumar, bora akkaş gibi dost seslerle hakikaten hoş ve beta'nın hikâyesine yakışır parçalar çıkmış (en azından benim söylediğim parçalar için vaziyetin böyle olduğunu düşünmüyorum. eline sağlık server uraz, eline sağlık epidemik ekibi!
cennet'te de havalı bi' kul ol da biz de seni görelim berk ağabey.
.
contra:
"aslında söylemek isterim samimi bi' şeyler"
deniz gürzumar:
"kalbimizden eksiltemez kimse bizim eski okulu"
|olympos bebeğim!