1.47deyim, böyle bi toksiklik yok (ıssız adamı izlemedim) (ama bunu geçemez kimse eminim) (buna ne psikolojik analizler yapılır var ya) neyse. ben bu filmi romantik güzel film diye hafızama eklemiştim. afişten falan da sanki kalbim doki doki~~ olucak izlerken gibi…devamı1.47deyim, böyle bi toksiklik yok (ıssız adamı izlemedim) (ama bunu geçemez kimse eminim) (buna ne psikolojik analizler yapılır var ya)
neyse.
ben bu filmi romantik güzel film diye hafızama eklemiştim. afişten falan da sanki kalbim doki doki~~ olucak izlerken gibi bi vibe vermişti. iyi ki instada bi reelse denk geldim de bu beklentiyle izlemedim. ağzıma sıçardı yoksa film. ne izleyeceğimi bilerek açtığım hâlde keyfim kaçıyor sinirlerim horon tepiyor. hayır beklentilerim karşılandığı için bi memnuniyet olması gerekmiyor muydu? neyse her genç kızımız mutlaka izlemeli diyorum. red flagleri not almalıyız falan. adamın argümanlar beni deli etti. ki ben deccale bile yeri gelir hak veririm (hak vermek derken onun bakış açısından bişilerin öyle olduğunu anlarım) (some infj problem)
yalnız izlemeyin, erkek kişisiyle de izlemeyin. kız kıza izleyin özellikle toksik ilişkide olduğunu gördüğünüz ya da toksik ilişkisinde ara verdiği bi dönemde olduğu için ağlayan arkadaşınızla söverek beraber izleyebilirsiniz.. gerçi arkadaşınız tekrar dönebilir.. bazı gerçeklerin farkında olmamız lazım dimi 🥲
spoiler
simbad ne s2msonic bi isimdir yaa
ben doktora da sinir oldum btw
buradaki terapi çok yüzeysel geldi (ilişkilerin nörobiyolojisi kitabında terapist, kadın olması dolayısıyla gelen çiftlerden erkek kişisinin kadınların o an odada sayıca üstün olması ve kadın dayanışması sebebiyle önyargıya sahip olabileceğinden bahsediyordu. vaov demiştim bu sahnede bunu gördüm. sessizliğiyle sanki terapist adam diyodu ki adam çok pişman affet işte uzatma..)
adam bağımlılığını ilk açıkladığında (yatakta karıyla yakalandığından sonra) mimikler yüz ifadeler, arada söylediklerinin etkisini görmek için attığı bakışlar falan.. cidden süper oynamış adamı p*ç diye etiketledim zaten çok hoş bi algım yoktu itiraf ediim.
kadının kardeşi çoksel bişe demişti btw
"bağımlıysa eğer tedavi görmesi gereken o, sen neden antidepresan kullanıyorsun?"
başka çoksel bişe daha demişti adaam ayrı eve çıktığında
"ayrılmak için birlikte olmak gerekir, siz zaten ayrı yaşıyorsunuz"
kadın başkasıyla görüşmeye başlayıncaya bu sefer oğlumun o adamla ilişki kurmasını istemiyorum diyerek sabote etmeye çalışması...
kadın benim için ne yaptın diyince
çabaladım, el kaldırmadım sana hiç demesi..
el kaldırmadığın için alkış mı bekliyorsun? aynen öyle.
editlicem bitince
edite geldim.. bu kişilikleri çevirsek nasıl bişe ortaya çıkardı acaba? kaçıngan kadın ve acı çekmeyi seven bir erkek. buraya kadar okuduysanız ve bu şekilde bildiğiniz bi film kitap vs varsa öneri alabilirim