Orijinal.Farklı.Eğlenceli.Basit gibi ama değil.Düşündüren.Kendimden çokça bir şeyler bulduğum.Biz gibi... Çok sevdiğim replikleri olsa da unutulmaz replik bu Gibi'ye dair: "Hayat her zaman arzularımızı ve beklentilerimizi karşılamıyor." Biz de Gibi gibiyiz. :)
✳️Sonunda arayış fiziği dediğim bir şeye inandım. Yerçekimi kadar gerçek ve tabiatın hükmettiği bir güç. Arayış fiziğinin kuramı şöyle bir şey; size iyi hissettiren her şeyi geride bırakacak kadar cesursanız bu evinizden tutun eski bazı pişmanlıklara kadar her şey olabilir,…devamı✳️Sonunda arayış fiziği dediğim bir şeye inandım. Yerçekimi kadar gerçek ve tabiatın hükmettiği bir güç. Arayış fiziğinin kuramı şöyle bir şey; size iyi hissettiren her şeyi geride bırakacak kadar cesursanız bu evinizden tutun eski bazı pişmanlıklara kadar her şey olabilir, içsel ya da dışsal gerçekliği arayacağınız bir yolculuğa çıkıyorsanız bu yolculukta karşınıza çıkacak her şeyi bir ipucu olarak görmeye hazırsanız, yolunuza çıkacak herkesi bir öğretmen olarak görmeyi kabul ediyorsanız ve hepsinden önemlisi kendinizle ilgili bazı zor gerçeklerle yüzleşmeye ve affetmeye hazırsanız işte o zaman gerçek sizden asla saklanamaz.
✳️Kırık bir kalbinin olması, en azından denediğini gösterir.
✳️Bazen aşk uğruna dengeyi kaybetmek, yaşamın dengesinin bir parçasıdır.
Her şey kendini sevmekle başlıyor, kendiyle barışık olmak, kendinden razı olmak. İnsan, kendinden kaçarken bulduğu öteki insanda mutlu olamaz, sadece yalnızlıktan kaçar, hepsi bu. Adil Yıldırım