Spoiler! Tarihsel geçerliliği olan bir olayı kendi kafanıza göre yorumlayamazsınız. Hele sonunda işin Atatürke bağlanması bende kusma isteği yarattı.
manonegraİlyas Bazna paragöz adamın teki, yakalanacagini anlayınca Arjantin'e kaçıyor,tokatlandigini anlıyor ve savaştan sonra federal Almanyaya dava açıyor ve davayı kazanıp…devamıİlyas Bazna paragöz adamın teki, yakalanacagini anlayınca Arjantin'e kaçıyor,tokatlandigini anlıyor ve savaştan sonra federal Almanyaya dava açıyor ve davayı kazanıp tazminat aliyor. Atatürk tarafından görevlendirilmiş bir casus değil.
Saçma sapan milliyetçi duygularla yazılmış, savaşa giremedik ama savaşı biz değiştirdik gibi saçma sapan bi argümanı olan film. İşin kötü tarafı tarihsel süreçlerden bir haber olan ve araştırmayı okumayı zerre kadar bilmeyen insanların bunu izleyip, savaşı gene biz bitirdik diyecek olmaları
4y
3 beğeni
Yanıtla
buse_esherAtatürk'e bağlanması kusma isteği yarattı derken ne demek istemiştiniz?