Konfor alanımdan çıkıp bu diziyi izlemeye karar verdim. Bölüm sayısı ve bölümlerin süresi açısından gayet cazip geldi. En fazla ne olabilir ki diyerek başladığım bu diziyi üzülerek söylüyorum ki 7.bölümü izledikten sonra dayanamayacağımı farkedip kapattım. Caner Özyurtlu'yu az çok tanıdığımı…devamıKonfor alanımdan çıkıp bu diziyi izlemeye karar verdim. Bölüm sayısı ve bölümlerin süresi açısından gayet cazip geldi. En fazla ne olabilir ki diyerek başladığım bu diziyi üzülerek söylüyorum ki 7.bölümü izledikten sonra dayanamayacağımı farkedip kapattım.
Caner Özyurtlu'yu az çok tanıdığımı düşünüyorum eskilerde Tv'de, son zamanlarda ise YouTube'dan takip ettiğim, kafa yapısını sevdiğim bir oyuncu ve sunucu. Ama bence yönetmen değil.
Dedim ya kafa yapısını seviyorum buna mizahı da dahil ama bunu ekrana yansıtamıyor. Keşke yapabilse ama olmuyor be.
İlk bölümü gayet güzel geldi bana ama ufak ufak ilerleyen bölümlerde bozabileceğini de sezmiştim ki bozdu.
En çok sinirlendiğim ve dayanamadığım bölümü anlatayım 6.bölümü. 15 dakika bundan Crediti çıkarırsak 12 dakika kalıyor ve bölümün çoğunda arabayla kovalamaca var. O KADAR SIKICIYDI Kİ. O KADAR SAÇMAYDI Kİ. Üşenmeyip anlatıcam.
Arkada araba bunları kovalıyor bunlar da durum üzerinden komedi yapıyor (Güyaaa) konu ne zaman tıkansa arkadaki arkadaşlar "İki el sıkalım da şaka yapsınlar" diyip sıkıyorlar. Arabayı kullanan adam "Lan" diyor kadın "Aaa lan mı dedin?" diyor. Sonra F1 konuşmaya başlıyorlar. Bu sırada Çağlar Çorumlu sürekli bağırıyor. 5 bölüm boyunca silahını belinde taşıyan adam "Aaa silah bagajda kalmış diyor" İki araba da o kadar yavaş gidiyor ki yanda koşu yapan biri olsa onları geçerdi. Ki hani çok sırıtmasın diye adam "ya bunlar niye bu kadar yavaş gidiyor" diyor. Sebep "YOK" hızlı giderlerse o muhabbet olmaz çünkü :)
Anlıyorum absürt komedi yapmaya çalışıyorsunuz da bunu hiçbir temele dayandırmadan "Hmm o da öyle olsun bari" diyemezsiniz.
Ya 7.bölümünde apartman toplantısındaki herkes silah çekiyor Eee bunun nedeni ne? Ya da adamlar neden bu silahı yanında taşıyor? Yok hiçbir sebep yok. Caner veya Volkan öyle istedi.
Misal "Karabela" diye sevdiğim bir Türk komedi filminde bir yerde adamın biri ışın kılıcı çıkarıyor siz o anki atmosferle onu görmezden geliyorsunuz çünkü filmin ambiansı ve mizahı öyle, VE GÜLDÜRÜYOR en azından.
Arkadaşlar Çağlar Çorumlu iyi bir oyuncu ama çok kötü oynamış. Güven Murat baya baya oynamış ona laf yok. Diğer yan karakterler ise sanki son dakika sete çağrılmış gibi ne olduğundan haberleri yok gibi aşırı amatör duruyorlar.
(İstisna (Sarp). Apak +Akkaya )
Yapılmak isteneni anlıyorum ama olmamış. Durum komedisi en sevdiğim komedi tarzı hele ki absürtlükle birleştirilince izlemeye doyamazsınız. Ama yapması gerçekten zordur dozu çok önemli. İlk bölüm hariç dozu bi hayli kaçmış fazla zorlanmış.
Bu aşırılıklar olmasa ortaya şahane sıcak samimi bir dizi çıkabilirmiş ama... Olmamış maalesef ve buna üzüldüm.
Diziye Puanım : Çok konuşan geveze bir arkadaşla uzun yola çıkmak.
Esenlikle Kalın 🖐️ (Biliyorum kalınmıyor ama deneyim be! )