Bir ev kedisi ile otizmli özel bir çocuğun sıra dışı muhteşem hikâyesi. Hem sıcacık hem de sevgi dolu güzel ve ders çıkarıcı kısa ama aynı zamanda akıcı bir kitaptı. Sevimli olması ile beraber olaylara kedinin gözünden bakmak ayrı bir tatlı…devamıBir ev kedisi ile otizmli özel bir çocuğun sıra dışı muhteşem hikâyesi. Hem sıcacık hem de sevgi dolu güzel ve ders çıkarıcı kısa ama aynı zamanda akıcı bir kitaptı.
Sevimli olması ile beraber olaylara kedinin gözünden bakmak ayrı bir tatlı kılmıştı kitabı ki kediler hem zeki hem komik hem de acayip yaratıklardır. Daha önceden defalarca kedi beslediğim için bunu rahatlıkla söyleyebilirim (gerçekten de öyle yani. Az çok herkes bilir kedileri 🐱)
"Bu hikâye, Fraser'a ve sessiz dünyasından çıkmak için bir ELE, bir PATİYE ihtiyacı olan bütün çocuklara adanmıştır" diyor kitabın sonunda... Okuyup okumamak size kalmış ^_^
Bir solukta bitirebilecek çook kısa bir kitap :)