Spoiler içeriyor
Bu sıralar gündemimizi meşgul eden bir belgesel. En son İstanbul'da hikaye atmış güzel kızlarımız aman dikkat❗ Şimdi ben diyeceğim ki arkadaşım bu adam yakışıklı değil öyle amanın bi vücudu tipi yok. (Hatta trde biri var Twitter'da sürekli paylasiliyo ona çok…devamıBu sıralar gündemimizi meşgul eden bir belgesel. En son İstanbul'da hikaye atmış güzel kızlarımız aman dikkat❗
Şimdi ben diyeceğim ki arkadaşım bu adam yakışıklı değil öyle amanın bi vücudu tipi yok. (Hatta trde biri var Twitter'da sürekli paylasiliyo ona çok benziyo adını bilmiyorum) Boyu bile uzun değil. Bu noktada şöyle düşünecekler olabilir. Her şey tip mi? Hayatında ilk defa biriyle görüşüyorsun sana hayatı hakkında detay vermiyor sadece senin hakkında konuşup duruyorsa ve sen bu adamın tipine tutulmadiysan diğer seçenek ne oluyor parası tabii ki :) çünkü doğru düzgün tanımadan oteller eve çıkmalar seyahatler falan filan. Kızlara üzülmedim değil ama ben bu tip tarafından kandırılmak istemezdim. Mesela düşünün Simon aslında Kıvanç Tatlıtuğ imiş. Bu belgeseli izlediğimde ya kizlar da haklı be derdim. Konuşması berbat. Sözde milyonersin çok zenginsin aileden bu zenginlik içinde büyüyen birinin dili bu şekilde olmaz diye düşünüyorum. (Çok da bilmiyorum hiç milyoner tanımadım absbsh)
Ya hadi her şeyi geçtim ilk para istediğinde nasıl inanabildiler? Nasıl yani? Tamam belli çok profesyonel bi insan, manipülasyon konusunda çok iyi olduğu aşikar amaaaa (koca bir ama) bu kızlar bu kadar zengin birinin cidden ona muhtaç olabileceğini nasıl düşünür ki. Sat bi arabanı ya da kolundaki saati. Çok mantıksız.
Ve mağdur suçlayacılıgı yapmak niyetinde değilim Simon'un ceza almaması dünya saçması. Ama şimdi bu kizlar ava giderken avlanmış gibi olmuşlar. Simon'un zengin olduğu varsayımında bu kizlar onunla gezecek parasını yiyecek otellerde yatlarda jetlerde gezecek aylık 15k $'lık evlerde yasayacaklardı ve bu bir dolandırıcılık olmayacaktı. Çünkü Simon kendi isteğiyle vermiş olacaktı. Bi noktada tutuklanmamasinin sebebi kızların da bunu kendi istekleri ve iradeleriyle vermiş olmasıdır. Çünkü Simon'a geri ödeyeceğine dair arada bir belge,senet vb. imzalatmıyorlar.
Kızlara üzüldüm cidden. İnsanlara güvenilmemesi gerektiği çok açık. Ve biri sürekli hediyelerle, parasıyla sizin gözünüzü boyuyorsa bi insan bu kadar mükemmel olamaz diye düşünmekte fayda var.
Niye bu kadar uzun yazdım bilmiyorum içimden geldi sjsmsjnd
Simon sende de ne hafıza varmış ya o kadar kadının adını bile aklımda tutamazdım. Hiç yalan yakalamamışlar belli ki.
Dipnot: kızlar netflixten para aldilarsa var ya simon üzerinden hem ünlü olurlar hem de iyi para alırlar. Ondan daha akıllı olurlar go girls 💛
Veee son 🙏🏻