Jumpscarelerle sürekli gelen altına s.çma isteği. Başka nasıl anlatayım bilemiyorum. Bu film son yıllarda çıkmış amacını en iyi sağlayan korku filmi. ( Amacı: izleyicilerin altına s.çmasıni sağlamak )
nazli86Aaa 2. Filmi duymamıştım. Açıkçası beni ne korkuttu ne de gerdi. Sorun bende mi acaba? Bir dabbe bir siccin değil…devamıAaa 2. Filmi duymamıştım. Açıkçası beni ne korkuttu ne de gerdi. Sorun bende mi acaba? Bir dabbe bir siccin değil 😄
6m
1 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (5)
olalaBende diyordum ki şöyle bol jumpscare'i olan bir film izlesemde altıma sıçma isteği doğursa. Gidem de sabah sefasında izleyeyim
6m
1 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (1)
jackash83Bizde olsa ne sırıtıyorsun salak salak,mal der işin içinden çıkmaya çalışırız lsksks ama cidden sağlam bi film 2.filmi gelecek diyorlar…devamıBizde olsa ne sırıtıyorsun salak salak,mal der işin içinden çıkmaya çalışırız lsksks ama cidden sağlam bi film 2.filmi gelecek diyorlar umarım sadece gişe filmi olmaz.