Kitap okumaya uzun zaman ara vermiş ve alışkanlığı tekrar kazmak isteyen biri için başlaması kolay aşırı akıcı sürükleyici ilgi çekici kitap(roman dışında da olabilir) öneriniz var mıdır?
writeaboutmeDili hafif ama derin kitaplarla başlamak istersen, Martin eden, şeker portakalı ve devam kitaplarını önerebilirim. Ayrıca bilal civelek kitaplarını mutlaka…devamıDili hafif ama derin kitaplarla başlamak istersen, Martin eden, şeker portakalı ve devam kitaplarını önerebilirim.
Ayrıca bilal civelek kitaplarını mutlaka okumalısın, kalbim sende kaldı rumeli, suyu yıkayan bilge kitapları çok hoş derin ve sürükleyicidir.
Romanlar yorucu geliyorsa Halil cibranın hikayelerinin derlendiği kitaplar tadında ve çerezliktir, ermiş, ermişin bahçesi çok tatlı kitaplardır. Tadı damakta kalır. Aklıma başka gelmiyor ama ilgini çekenler olduysa hakkında konuşabiliriz.
1y
Yanıtla
—— Yanıtları gör (2)
niss7Zacharius usta incecik ama çok güzel bir kitaptır Arayışlar yine ince ama çok güzel bir kitaptır Sahaf Mendel güzeldir incedir…devamıZacharius usta incecik ama çok güzel bir kitaptır
Arayışlar yine ince ama çok güzel bir kitaptır
Sahaf Mendel güzeldir incedir ama akıcıdır
Kızıl veba da aynı şekilde
Ya da başka zweig kitapları okumak kolay olacaktır.
1y
Yanıtla
—— Yanıtları gör (1)
1film1kitapBir gün karar verdim asla elime aldığım bir kitabı yarım yamalak okumayacagim .Başladığım kitabı son sayfasına kadar okurum .
1y
1 beğeni
Yanıtla
1film1kitapBir kitabı bitirmeden başka bı kitaba başlamam .Okuyacağım kitaplar ilgi sırasına göre değişir .Fakat okuma listesini asla bozmam .Okuma listesinde…devamıBir kitabı bitirmeden başka bı kitaba başlamam .Okuyacağım kitaplar ilgi sırasına göre değişir .Fakat okuma listesini asla bozmam .Okuma listesinde zihnimde 1-2-3 olarak en fazla 3 kitap belirlerim.Sonrasina sonra karar veririm .Kitap kötü bile olsa asla kitapları yarım okuyup bırakmam .Daima son sayfasına kadar okurum .
1y
Yanıtla
—— Yanıtları gör (2)
1film1kitapElimde şuan Thomas More -Ütopya var .Kitabin ilk 10 sayfasını felan okumuştum .Öylece bıraktım bir süre .Fakat baya ilgi çekici…devamıElimde şuan Thomas More -Ütopya var .Kitabin ilk 10 sayfasını felan okumuştum .Öylece bıraktım bir süre .Fakat baya ilgi çekici bir kitap er ya da geç aklımda duruyor bitireceğim .
1y
1 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (1)
1film1kitapDorian Gray'in Portresi veya Genç Werther 'in Aciları...