Dünyanın en salak kitabı. Ya gerçekten sana harcadığım zamanı ve parayı geri ver Ahmet Ümit. Dedim ki bir tane deneyeyim o kadar ünlü bu adam demek ki güzel yazıyor.AMA 248 SAYFA AYNI ŞEYLERİ YAZAMASZIN YA. Yakmak istiyorum bu kitabı cidden.…devamıDünyanın en salak kitabı. Ya gerçekten sana harcadığım zamanı ve parayı geri ver Ahmet Ümit. Dedim ki bir tane deneyeyim o kadar ünlü bu adam demek ki güzel yazıyor.AMA 248 SAYFA AYNI ŞEYLERİ YAZAMASZIN YA.
Yakmak istiyorum bu kitabı cidden. Konusundan falan bahsetmeyeceğim ama o kadar sinir bozucuydu ki kimseye önermiyorum. 5 prens var 5'i de aynı rüyayı görüyor 5'i de aynı şeyleri yaşıyor ve hepsi olurken biz AYNI ŞEYLERİ okuyup duruyoruz. Sonu da şey gibi bunu yaparsan böyle olur iştee yaa sana ders verdim. Ahmet Ümit git kitap yazmayı öğren ya.Bu kitabı okuyacağıma fasulye ayıklayabilirdim.
martistisAhmet Ümitten 4-5 kitap okuyan biri olarak diyebilirim ki, bu adamın kendini tekrar etme yeteneği insanın gerçeklik algısını bozacak derecede
11m
2 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (1)
mysticaldimplesTek sorun ben de değilmiş çok şükür.. yaklaşık dört beş ay önce ben de bu eseri okumaya başladım ama bir…devamıTek sorun ben de değilmiş çok şükür.. yaklaşık dört beş ay önce ben de bu eseri okumaya başladım ama bir süreden sonra sürekli tekrara düşmesi sonucu cinnet bastı. Sonra da yarım bıraktım. Ninattanın bileziğini okumuştum yazardan. Nazımla yazılan bir eser, o yüzden bana hem farklı gelmişti hem de ilgimi çekmişti. Bunu okurken bir hüsrana uğramıştım.
Sonra adama karşı bir antipati gelişmesin diye direkt yarım bıraktım cjsjxjsj diğer kitaplarını okuduktan sonra buna en son dönmeyi düşünüyorum ben de. Aslında öyle düşünüyordum ama yorumundan sonra bir vazgeçtim.
11m
1 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (1)
_nyctophilia_Neden bu kitapla başlarsın ki 🥹 Ahmet Ümit'in en kötü kitabı dense yeridir...