Dünyayı sarsan ve Türkiyeyide son zamanlarda etkisi altına alan Epstein dosyası hakkında konuşalım biraz,düşünceleriniz nedir ?
serendipityyySadece cehennemin varlığına daha çok seviniyorum artık. Kafirler için yaşasın cehennem, Allah var bir gün her biri teker teker cehenneme…devamıSadece cehennemin varlığına daha çok seviniyorum artık. Kafirler için yaşasın cehennem, Allah var bir gün her biri teker teker cehenneme atılacakya kendimi tutuyor olmam bu yüzden. İnsansın yaa diycem de şimdi insan oldukları da muamma bu varlıkların, son zamanlarda ülkemizde olan çocuk ölümlerine üzülüyordum ve Türkiye yaşanmaz bir yer oldu artık düşünceleri geçiyordu aklımdan ki bu dosyalar açıklandı ve aslında Dünyanın hiçbir yerinin güvenli olmadığını öğrendik.
Ya bi düşündüm hani mümkün mü bi insanın, bi ruha sahip birinin bu kadar acımasız olması mümkün mü dedim ama o mahlukatlar ne insan ne de bir ruha sahipler. Taktığım mesele şu ya depremde kaybolan çocuklarımız o adaya götürüldüyse? Ne yaşadıklarını düşündükçe deli oluyorum, inşallah magazincilerin boş laflarıdırda böyle bir şey hiç yaşanmamıştır.
1m
1 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (1)
mert.fieldZaten yıllardır bu ve bunun gibi konular hakkında şeyler var. Çoğunlukla birtakım tarikatlar üzerinde olduğundan bahsedilir ama bu defa öyle…devamıZaten yıllardır bu ve bunun gibi konular hakkında şeyler var. Çoğunlukla birtakım tarikatlar üzerinde olduğundan bahsedilir ama bu defa öyle değil. Haklarında filmler(eyes wide shut), diziler(true detective) ve kitaplar(one piece manga) daha önceden medyada çıkan söylemlerde(ricky gervais ve dahası) var. Sadece açığa çıkılmamış bir korkuydu ama çıkmadan önce de böyle bir şey olduğundan pek şüphem olmadığını söylemem gerekiyor. Beni tek şaşırtan kısmı bu ağın global çaptaki büyüklüğü sadece Amerika gibi bir ülkeyle sınırlı kalmamış. Ülkemizin çocukları ve iş adamları da bu işin içinde. Bu durumda 1.seviye kanıt olan insanların Amerika’da tutuklanacağını geri kalanların salınacağını bizim gibi ikinci sınıf ülkelerde ise dosya hakkında ülkemizde soruşturma bile yürütülmeyeceğini düşünüyorum. Yürütülecek olsa zaten deprem zamanı yapılırdı.
Bu dünya cennet değil arkadaşlar distopik dediğimiz birçok şey aslında var sadece biz bilmiyoruz.
1m
Yanıtla
—— Yanıtları gör (7)
metmelowwwPedofil milyarder sapık. sırf çocuklara tecavüz için sapık bir ada almış ve onlarca odalı bir malikane yaptırmış . orada da…devamıPedofil milyarder sapık. sırf çocuklara tecavüz için sapık bir ada almış ve onlarca odalı bir malikane yaptırmış . orada da kendi ünlü iş adamları, politikacı arkadaşlarıyla seks partileri düzenliyormuş. çok acayip iddalar var. yakında davanın 2000 sayfalık iddianemesi de halka açıklanacakmış. bakalım nasıl pislikler dönmüş. Clinton ve prince andrew'in de bu adaya partilere gittikleri söyleniyor. netflix belgesel olarak çekse ya bunu.
1m
Yanıtla
—— Yanıtları gör (2)
deliasmysisBu boş sohbet edilecek bir konu değil, insanların kavramasının hele ki bu uygulamayı kullanan yaş ortalamasının kavramasının çok üzerinde konular.
1m
5 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (3)
aysekzltnHerşey oyunmuş son 10 sene belki daha fazlasını onların istediği gibi yaşamışız. darbe girişimi, pandemi vs. istediklerine yapmışlar bize. Ben…devamıHerşey oyunmuş son 10 sene belki daha fazlasını onların istediği gibi yaşamışız. darbe girişimi, pandemi vs. istediklerine yapmışlar bize. Ben pandemi zamanı 16-17 yaşlarındaydım Allahtan bi doz bile iğne vurulmadım millete kim bilir ilaç diye ne vurdular. çocukların kaçırılıp neler yapıldığını bile demek istemiyorum. X'den baya konuyu takip ettim ayrıyeten paylaşılan dosyalarıda gördüm doğrusu yarısını karartmışlar tam şeffaflık yok yani. Ve trump ben o adaya hiç gitmedim diye işin içinden sıyrılıyor. bakalım gelecekte bu konu hakkında neler çıkacak ortaya