Güzel, iyi bir film olmuş bence. Dangal, ünlü Hint aktör olan Aamir Khan'ın bir filmi. Filmde iki kız çocuğu babası olan bir adam var. Bu adam ünlü bir dövüşçüdür. Erkek çocukları yoktur ama kız çocuklarını dövüşçü yapmak için mücadele eder.…devamıGüzel, iyi bir film olmuş bence. Dangal, ünlü Hint aktör olan Aamir Khan'ın bir filmi.
Filmde iki kız çocuğu babası olan bir adam var. Bu adam ünlü bir dövüşçüdür. Erkek çocukları yoktur ama kız çocuklarını dövüşçü yapmak için mücadele eder. Bunu yaparken de bolca alın teri döker ve kızlarını iyi bir sporcu yapmayı başarır.
Filmin konusu gayet iyi. İşlenişi güzel. Spor ve aile bağları üzerinden üzerinden iyi bir senaryo görüyoruz. Eğer senaryo kötü olsaydı, film berbat olabilirdi. Ama Aamir Khan, Dangal'ı iyi bir film yapmış. Kötü bir yönü yok bence.
Filmi 2020 gibi izlemiştim. Filmin konusu ilk izlediğimde ilgimi çekmedi ama sonra filme bir şans verdim. Senaryo gayet iyiydi. Mücadele ve alın teri hissini gördüm. Filmin sonu da gayet iyiydi. O yıldan sonra bir daha izlemedim filmi ama filmi hatırlarım. Özellikle Khan'ın canladırdığı baba karakterini unutmam mümkün değil. Çok iyi canlandırmış bence Aamir Khan.
Filmin dram yönünün iyi olduğunu söyleyebilirim. Bunu spor yönünden vermesi daha da iyi oluyor. Eğer bu yönü olmasaydı, film kötü görünebilirdi çünkü böyle filmler bazen kötü olabiliyor ama bu filmin senaryosu ve işleyişini gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Zaman zaman baba kötü görünecek ama onun da hayalleri de var. Kendisi bir güreşçi. 2 kız çocuğu var ve bu çocuklar güreşçi yapmak istiyor. Bu isteğine ulaşma da zaman zaman sertleşiyor ama hayat sert değil mi? Hayatın sertliği bazen üstümüze soğuk su gibi dökülüyor. Etkisinden kurtulmak zor oluyor ama yapacak bir şey yok. Hayat sert olsa da bazen onu yumuşatmayı başaracaksın. Böyledir hayat. Film de bunu gösteriyor. Sert ve acımasız bir şekilde. Filmin bu yönü iyi diyebilirim. Yoksa bu yön olmasa film başka türlü aklımda kalmazdı.
Filmin oyuncu kadrosunda Aamir Khan var. Khan'ı Her Çocuk Özeldir filmiyle tanıyorum. Gayet iyi bir filmdi ve rolü de çok iyiydi. Bu filmde ise sert ve bazen acımasız bir babayı canlandırıyor Khan. Bir değişim var gibi. Şener Şen gibi. Ama Khan'da bu değişimi gerçekleştirmiş gibi. Her Çocuk Özeldir'de hareketli ve güler yüzlü bir öğretmeni canlandırırken, Dangal'da Kadir Savun benzeri bir role bürünüyor ve bu rolün üstesinden başarılı bir şekilde kalkıyor. Çok iyi. Zaten ondan başka ünlü oyuncu da yok. Türkçe seslendirme de ise Rıza Karaağaçlı ve Levent Ünsal'ın görmüştüm. İyi bence. Türkçe seslendirme de gayet iyi. Film oyuncu seçimleri ve Türkçe seslendirme de başarılı diyebilirim.
Film de müzikler yok. Her Çocuk Özeldir, müzikal bir filmdi ama Dangal sert bir film olduğundan müzikler işlemiyor diyebiliriz. Zaten konusu iyi olduğundan müzik konusunda beklentiye girmemek lazım, değil mi?
Film 2016 yapımı. İyi ve zamansız bir film. Yılını pek belli etmiyor diyebiliriz. Bu yönü de gayet iyi. Çünkü eski ve kötü bir yapım olsa bu filmi bu kadar övemezdim ama konu iiy olunca ve Aamir Khan olunca film başarılı oluyor bence. Yılına göre gayet iyi.
Film güzel. İyi bir Hint filmi. Her Çocuk Özeldir'i sevsem de bu film de gayet iyi. Konu ve oyunculuklar başarılı. Türkçe dublaj da gayet iyi. Başka söyleyecek söz bulamıyorum. İyi bir film olmuş.
Dangal, spor ve aile bağını güçlendiren bir film olmuş. Oyunculuklar ve senaryo başarılı. Müziklere gerek yok bence. Dangal, iyi ve ilginç bir film. Spor ve aile filmlerini sevenlere bu filmi öneririm. Siz de sporun ve aile bağlarının önemini bu filmle anlayacaksınız. Bundan eminim.