Güzel ama yılına göre. Günümüz için aşırı zayıf ve basit kalıyor. Kid vs. Kat, Rob Boutillier tarafından yaratılan bir çizgi dizi. Coop adında bir çocuğun kız kardeşi bir kedi alır. Bu kedi Coop'un huzurunu bozan bir kedidir. Coop ondan kurtulmaya…devamıGüzel ama yılına göre. Günümüz için aşırı zayıf ve basit kalıyor. Kid vs. Kat, Rob Boutillier tarafından yaratılan bir çizgi dizi.
Coop adında bir çocuğun kız kardeşi bir kedi alır. Bu kedi Coop'un huzurunu bozan bir kedidir. Coop ondan kurtulmaya çalışırken kedi ise onu daha iyi yenmenin yollarını arar.
Dizinin konusu bu. Bize Samuray Jack kalitesinde bir konu vermiyor. Göl Kampçıları gibi zayıf ama komedi olarak kısmen başarılı bir konu veriyor. Bazı senaryolar çocukları güldürmeyi başarsa da dizi zayıf görünüyor. Bu zayıflığı düzeltmenin yolları da aranmamış. Sadece dizi komik hale getirilmeye çalışılmış ve zayıflıkları göz önüne getirilmemiş. Yılına göre iyi ama şuan maalesef bu dizi çöp.
Diziyi Disney Channel'da izlerdim. Bazen Disney, bu diziyi verirdi. Eskiden izlerdim. Ara ara bakardım diziye. O zamanlar için dizi özümde çok iyiydi. Sonra Disney Channel, diziyi vermekten vazgeçti ve dizi insanlar tarafından unutuldu. Bazen kendisine YouTube'a rastlıyordum ama artık dizi çok zayıflamıştı. Eskiden iyi bir elma olan bu dizi, yıllara yenilmiş ve çürük bir elma olmuştu. Maalesef bazı diziler böyle oluyor. Başarılı diziler insanlar tarafından unutulması da, bu gibi diziler tarihin tozlu sayfalarına gömülüyor. Açıkçası biraz daha özenilse dizi şuan bir Göl Kampçıları olabilirdi ama onu bile zar zor yetişen bir dizi olmuş. Kötü ve zayıf bence.
Dizinin seslendirme kadrosunda ünlü bir isim yok. Türkçe seslendirmede de öyle. Ama Türkçe seslendirme bir nebze iyiydi. Şuan seslendirme kadrosunu unutsam da, dizi Türkçe seslendirme de başarılı diyebilirim.
Dizinin karakter tasarımları komik ve güzel. Çocuklara gayet uygun bir şekilde yapılmış. Bazen komikliği ortaya çıkıyor, bazen ise zayıflığı ortaya çıkıyor. Karakter tasarımları iyi olsa da, kısa süre sonra kötüye dönüşebiliyor. Orta dereceli diyebilirim karakter tasarımları için.
Dizinin müzikleri idare eder. Müziklerini de hatırlamasam bile, gayet iyiydi ama yılına göre.
Dizi 2008 ve 2011 yıllar arasında yayınlanmış. Evet, bu dizinin baya eski olduğunu gösteriyor. Zaten bunun için karakter tasarımlarına bakmanız bile yeterli. Sanki daha eski gözüküyor ama dizi 18 yıllık. Tam anlamıyla fosil olmuş. Ama yılına göre gayet iyi. Tabii, biz de daha sonra yayınlandığını kabul edersek dizi 15 yıllık. Eski ama yılına göre gayet iyi. Bu yıl için hariç çünkü kusurları hemencecik belli oluyor maalesef.
Dizi zayıf. Yılına göre Kanuni gibiyken, bu yıllar için Sultan İbrahim kalitesinde kalıyor. Aşırı basit ve zayıf maceralar, özgünlükten yoksun karakter tasarımları ve yılına göre iyi kalan ama günümüz için kötü kalan senaryo ve karakter tasarımları var maalesef. Bu incelemeyi 2012 gibi yazsam diziyi övebilirdim ama 2026'da olduğumuz için eleştiriyorum çünkü bu dizinin suyu çekilmiş. İyi bir yanı kalmamış. Her yeri zayıflamış. Göl Kamapçıları'nın bile bu kadar zayıf olduğunu hatırlamıyorum. Disney Channel' ın neden bu diziyi artık yayınlamadığını anlıyorum. Dizi artık çok zayıflamış ki Disney Channel'da kapandı, isteseler bile yayınlayamazlar. Kanal kapalı. Öte yandan bu diziyi izlemek için artık elimizde geçerli bir neden yok. Bu da dizinin çok kısa ömürlü olmasına sebebiyet veriyor.
Kid vs. Kat, yılına göre iyi olsa da, günümüz için aşırı basit ve zayıf kalan bir dizi olmuş. Senaryolar zayıf, karakter tasarımları zayıf ve seslendirme de ruhsuz. Kid vs. Kat, bir insan için iyi bir dizi olabilir ya da bir insan için kötü bir dizi de olabilir ama bu dizi zayıf ve gereğinden fazla basit. Eğer gerçekten bir çizgi film açlığını varsa bu filmi seyredin ama eğer böyle bir açlığınız yoksa diziden uzak durun.