İlk Sezon; İzlediğim en garip,en kendini izleten,en müthiş,en harika yapım demiştim ilk sezonu 1 günde bitirdiğimde. Aslına bakarsanız ilk bölüm benim için pekte güzel değildi fakat devamında her bölümde farklı bir tarzı ele alması, bakın yeni bir konu demiyorum yeni…devamıİlk Sezon; İzlediğim en garip,en kendini izleten,en müthiş,en harika yapım demiştim ilk sezonu 1 günde bitirdiğimde. Aslına bakarsanız ilk bölüm benim için pekte güzel değildi fakat devamında her bölümde farklı bir tarzı ele alması, bakın yeni bir konu demiyorum yeni bir tarz diyorum,beni çok etkiledi ve gelecek bölüme merakla bakmamı sağlamıştı. Bir bölüm tamamen gerilime odaklanan,bir bölüm geleceğin yansımalarını bize aktaran,bir bölüm saçma sapan fakat ilgi çekici bir konuyu ele alan,bir bölüm ise tarihi taşak geçerek işleyen bazense bunların hepsini aynı anda yapan tam anlamıyla bir şaheserdi ilk sezon. Öyle ki bana göre ilk sezonda izlediğiniz her bölümü her tekrar izleyişinizde farklı bir detay dikkatinizi çeker. Bölüm süreleri ise gördüğüm en şaşırtıcı sürelere sahip,öyle ki 6 dakika ile 17 dakika arasında fakat hepsi çok sürükleyici bölümlerden oluşuyor. Yine her bölüm değişen animasyon tarzı her farklı bölümde bize bir görsel şölen sunuyor. Her anlamda müthiş bir ilk sezon karşımızda, işinizi gücünüzü bırakıp gidip acilen izleyin ilk sezonu ki zaten en geç 1 buçuk saate biter. Ben bu tür antolojileri bölüm bölüm puanlamayı seviyorum o sebepten her bölüme farklı puan verip sonrasında genel sezon puanına geçeceğim.
S.1 B.1; 7⭐
S.1 B.2; 6.5⭐
S.1 B.3; 9.6⭐
S.1 B.4; 9⭐
S.1 B.5; 9⭐
S.1 B.6; 10⭐
S.1 B.7; 8.8⭐
S.1 B.8; 9⭐
S.1 B.9; 9.3⭐
S.1 B.10; 9.6⭐
S.1 B.11; 8⭐
S.1 B.12; 9.5⭐
S.1 B.13; 7.8⭐
S.1 B.14; 8.6⭐
S.1 B.15; 9.1⭐
S.1 B.16; 8⭐
S.1 B.17; 8.6⭐
S.1 B.18; 7⭐
Sezon Ortalaması;8.57⭐
İkinci Sezon; O şaheser ilk sezondan sonra hayatımda içimde hissettiğim en büyük ümit duygusu ile başladım diziye. Aslında bu umit bölüm sayısını,bölüm isimlerini ve kapak fotoğraflarını görünce biraz zedelendi fakat hâlen çok ümitliydim. İlk bölüm ciddi manada vasattı ve birkaç kişinin yorumundan okuduğum kadarıyla çok boklanan ikinci sezon aslında bu bölümle birlikte benim gözümde zaten bitmişti. İkinci bölüm müthiş farklı bir animasyon tekniği kullanılmış ve bu benim çok hoşuma gitmişti fakat yine de karşımda bir Love,Death & Robots kalitesi yoktu,çok uzaktı hâlen. Üçüncü bölüm sonunda bana istediğimi verdi ve gelecek bölümleri daha hevesli izledim fakat... İkinci sezon genel olarak meraktan uzak bölümlerin olduğu animasyon kalitesine 5 kat daha önem verildiği, hikayelerin vasatlığını,1 senede bu kadar az bölüm sayısının olmasını, ilgi çekici ancak 3-4 bölüm olduğu gerçeğini maalesef çok kaliteli animasyonlar kapatamadı. Bu çıtayı kendileri bu kadar yukarı koydu ve şimdi değil zorlamak yaklaşmaya dahi uzaklar. Umarım 3. Sezon bol bölümlü,bu animasyon kalitesinin üzerine kalitelidi ve ilgi çekici hikayelerle gidildiği bu çıtayı erişilen bir sezon olur fakat pek umudum var mı? Artık yok gibi. Bu sezonda sadece son bölümü çok merak ediyordum ki merak etmekte haklıymışım sezonun bana göre en iyi bölümüydü. Asla birinci sezonla yarışmaz fakat ilk sezonu izleyecekseniz bı göz atmanızı tavsiye ederim
S.1 B.1; 4⭐
S.1 B.2; 7.3⭐
S.1 B.3; 9⭐
S.1 B.4; 8.5⭐
S.1 B.5; 8⭐
S.1 B.6; 9⭐
S.1 B.7; 5⭐
S.1 B.8; 9.5⭐
Sezon Ortalaması; 7.53⭐
Dizi genel açıdan değerlendirilecek olursa tam bir cevher. Her açıdan. Herhangi bir işiniz varsa yarıda kesip tek günde bitirecek kadar değerli, özel bir Netflix işi. Lütfen izleyin, izlettirin.
Bu Diziye 10 Üzerinden Puanım
9⭐