✨️ Her gün 1 film izliyorum. { GÜN 2 } Yarıyıl tarilinde (1 ay) her gün 1 film izleme hedefi koyuyoruz kendimizee. Siz de bu fikri beğenirseniz, izlediğiniz şeylerin yorumunu yapmayı ve gün saymayı unutmayınn. Bu herkesin izlediği ama benim…devamı✨️ Her gün 1 film izliyorum. { GÜN 2 }
Yarıyıl tarilinde (1 ay) her gün 1 film izleme hedefi koyuyoruz kendimizee. Siz de bu fikri beğenirseniz, izlediğiniz şeylerin yorumunu yapmayı ve gün saymayı unutmayınn.
Bu herkesin izlediği ama benim izlemediğim film ile sizlerleyiz. Evliliklerinin 6.yıllarına gelmiş çiftimiz bir çift terapistine gidiyorlar çünkü hayatlarının monotonluğundan sıkılmışlar. Monotonluk pek ilk akla gelen monotonluklardan değil ama. Onların hayatı mükemmel akisyonlu fakat evlilikleri sıradanlaşmış. Neden evlendiklerinin ikisi de farkında değil mesela. Bu sanki bir tatil aşkıymış ve öyle kalması gerekliymiş.
Başrollerin görüntü şöleni yaşattığı gerçeğini inkar edemeyiz evet. Mükemmel bir ikili. Ona da evet. Aslında birbiriyle yaşam olarak da mükemmel iki karakteri izliyoruz. Ama ikisi de birbirine söylemediği şeylerden dolayı aslında evli oldukları insanı tanımıyorlar.
Aksiyonlu ve sıkmayan bir film olmasına rağmen bu oyuncu kadrosundan insan daha büyük şeyler bekliyor. Daha kaliteli bir film olabilirmiş. Her şeyden ellerini kollarını sallayarak çıkmaları ve her noktada birbirlerini seçmeleri beklediğim bir film gidişatı değildi sanırsam. Sonu da beni tatmin etmedi. Sondaki çatışma hele hiç tatmin etmedi. Direkt tatmin olmadım ben bu filmden. Sadece sıkmadı ve kendini izletti. O kadar.
✔️7/10
'16.01.24