Bu diziyi ben yarım bıraktım. Popüler olan ve herkesin çokça sevdiği bu diziyi yarım bıraktım evet🤗 İlk sezon gerçekten güzeldi hayran kalarak izlemiştim ama 2 ve 3 ,ki ben 3. Sezonda bıraktım, çok kasvetli ve gerici ve yavaş ilerledi benim…devamıBu diziyi ben yarım bıraktım. Popüler olan ve herkesin çokça sevdiği bu diziyi yarım bıraktım evet🤗 İlk sezon gerçekten güzeldi hayran kalarak izlemiştim ama 2 ve 3 ,ki ben 3. Sezonda bıraktım, çok kasvetli ve gerici ve yavaş ilerledi benim için.
Diziyi açıyordum ve keyif alarak değil de gerilerek izliyordum. Sıkılıyordum da. Soruyordum kendime neden hayatım güzelken kendimi geriyorum ki bir diziyle?
Hep bir olay oluyor asla Scofield ve abisinin peşinden düşmüyorlar herkes birbirini vuruyor herkes kötü herkes yalancı. Böyle bir kasvetli dizi hiç izlememiştim daha önce. Çok seveni var umarım linçlenmem ama bence ilk sezonda bitmeliydi. 🙌🤗
fbahmet17Yanlis anlamaa ama annem gibi yazmissin. Bence aksiyon sevmiyon