Bir Sırp filminden sonra izlediğim en boktan filmdi. Ne amaçla çekildiğine dair hiç bir fikrim yok. İğrenç mide bulandırıcı ve zaman kaybı
saltukVideo kaydının yaygınlaşması ile birlikte insanlar tarih boyunca süre gelen hikayeleri senaryoya ve o senaryoları filme dökmeye çalıştılar. Passoli'nin bu…devamıVideo kaydının yaygınlaşması ile birlikte insanlar tarih boyunca süre gelen hikayeleri senaryoya ve o senaryoları filme dökmeye çalıştılar. Passoli'nin bu filmi rahatsız edici evet ancak diğer filmlerini, örneğin yaşam üçlemesi, izleyince aslında eski dönemlerden kalma ve gözardına itilmiş hikayeleri veya düşüncelerini ele aldığını görebilirsin, tavsiye ederim, yaşam üçlemesi eğlenceli.
1d
1 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (1)
sebrar"Sadizm" felsefesinin kurucusu olan Marquis de Sade'ın "Sodom'un 120 Günü" eserinden uyarlanmış bir film. Bir filozofun (kabul ederseniz) hayata bakış…devamı"Sadizm" felsefesinin kurucusu olan Marquis de Sade'ın "Sodom'un 120 Günü" eserinden uyarlanmış bir film. Bir filozofun (kabul ederseniz) hayata bakış açısını izliyoruz.