Çevre ve arkadaş değişikliği neticesinde etrafımda böyle kitaplar okumakta olan insanlar var artık. Sanki aşağılarcasına bir giriş oldu ama yani Hem öyle hem de öyle değil diyebilirim. Kitabı okurken gerçekten.... Olanlara, olaylara, erkeğe, erkeğin karakterine, kızın haline, tavrına, korkaklığına, ezikliğine,…devamıÇevre ve arkadaş değişikliği neticesinde etrafımda böyle kitaplar okumakta olan insanlar var artık. Sanki aşağılarcasına bir giriş oldu ama yani Hem öyle hem de öyle değil diyebilirim.
Kitabı okurken gerçekten.... Olanlara, olaylara, erkeğe, erkeğin karakterine, kızın haline, tavrına, korkaklığına, ezikliğine, ama aynı zamanda gururuna sonra berbat bir durumun içerisinde olsa bile, hâla daha karşısındaki, kendisini Köle gibi kullanmakta olan herifin gözlerinin içine bakıp derin şeyler görmesine tahammül edemedim!
Açıkça tahammül seviyemi çok zorladım, okumak için aşırı derecede çaba sarf ettim, gece mi kitap için harcadım... SONRA dedim ki niye ZİYAN ediyorum ki VAKİTLERİMİ, Rafım da o kadar dünya klasiği var, başka başka kitaplar da varken.. arkadaşım çok beğendiği için ve bana tavsiye ettiğinden de dolayı, beni sarmayan ve kesinlikle bana hitap eden bir konuya sahip olmayan bu kitabı, niye okumaya çaba sarf ederek zaman israfı yapıyordum ki?!
Bu sebeple bırakma kararı aldım arkadaşlar aşırı Cringe bir kitaptı. "KitapTı" değil, "Kitap"
Kaçırılmak, Köle gibi kullanılmak SAÇMA SAPAn sert BAD BOYUMUZ (boyumuz mu, iğğ bir de benimseme eki mi kullanıyorum, bir dakika kuscağam) sinirli çatık kaşlı ama YAKIŞIKLI IYHHHHHH erkek karakter.
Geçmiş acılar, tramvalar FALAN FİSTAN. Allah'ım cidden var ya kitabı Söve Söve, söve SÖVE ama nasıl SÖVÜYORUM yani her bir sayfada sinir krizi geçiriyorum, her bir kelime her bir satır o kadar saçma geliyor ki, (yazım dili de ÇOK itici geldi bana ya) ben var ya ben böyle felfelaket krizlere giriyorum.. okudukça düşünüyorum Bu kitabı kim Hangi beyinle yazıyor (çok üzgünüm, bunu düşünmek zorumda kaldım çünkü) bu KİTAPLAR niye birbirlerine bu kadar BENZİYOR birbirlerini bu kadar andırıyor, bu tür kitap okuyan kesim cidden biraz farklı kitaplarla tanışmalılar yaa, bu kitabı aldığım kişinin Kitaplığı full, FULL bu tür kitaplarla dolu. Hepsi birbirinin kopyası gibi, KORKUNÇ.
Ve ben nedense cidden acıyorum. TAMAM zevkler TARTIŞILIR şeyler değil ama konusu öyle bir şey ki bundan zevk almak çok acayibime gidiyor.
Yok kaçırılıyor da yok işte tehditler yüzünden denilenleri yapmak zorunda da, yok işte AİLESİ BUNU ÖLDÜ biliyorda artık, yok kimse bulamıyor, kaçıran öldürmüyor, ırzına da girmiyor ne hikmetse sonra AAA Bİ bakiyorsun bunlar birbirini sevmesin miii??!?!?!?!? Kafayı yedim abi yaaa. Yok yani Bir Erkek, bi kızın aşkıyla sevgisiyle Merhematiyle değiştirmez, yok Öyle bir dünya yok!
Merhametle sevgiyle çocuk büyütebilir, farkındalıklar kazandırabilirsin belki, ama karakteri oturmuş bir herifin karakterin de U dönüşü gerçekleştirmek yani... Şahit olduğum bir şey değil. ANLATABİLİYOR MUYUM 😭😭😭