merhaba kısa bir aradan sonra bu aralar kendimi maça 1-0 önde başlayıp sonrasında dakikalar içinde 2 gol yiyen milli takım gibi hissediyorum... bir ay kadar önce buraya ara vermiştim. ara verme sebebim yazdığım yazıların bana iyi gelmeyişi idi ama yazmıyorken…devamımerhaba
kısa bir aradan sonra
bu aralar kendimi maça 1-0 önde başlayıp sonrasında dakikalar içinde 2 gol yiyen milli takım gibi hissediyorum... bir ay kadar önce buraya ara vermiştim. ara verme sebebim yazdığım yazıların bana iyi gelmeyişi idi ama yazmıyorken daha kötü olduğumu fark ettim nedendir bilinmez. o yüzden dedim ki ne duruyorsun?? yazı yazsana.
ama hayatımın da çok yoğun bir dönemindeyim tatlı telaşlar var çevremde hep ben de mutlu rolü yaparak onlara eşlik etmeye çalışıyorum (şüpheli) ama çoğunlukla rol olduğunu herkes anlıyor (artık mutlu gibi yapamıyorum)
bu yoğun dönemi bitirip yine kendimle baş başa kalmak istediğimden ötürü ufak bi kısa film izleyip kendime gelmeye çalıştım (gelemedim)
film yorumuna da (çok şükür geçebildim) filmdeki replikle başlamak istedim;
"aldığın nefesten daha önemli bir şey yok"
sahiden öyle mi sizce de? çünkü bence değil de. yani aldığım nefesten önemli bir şey yok ama her aldığım nefeste acı çekiyorum mesela, hâlâ mı önemli? durup dururken ağlıyorum mesela, nefesi ağlayarak alıp veriyorum, hâlâ mı önemli? en olmadık yerlerde gözüm uzaklara dalıyor, hâlâ mı önemli? sevdiklerimi de kendimle mutsuz ediyorum, hâlâ mı önemli?
güzel, sizin için önemli olabilir elbette kim karışabilir ki?
benim için aynı şey söylenemez şu sıralar.
20 yaşında hayat bu kadar güzelken oturup ölümü düşünen Ahmet Erhan ve 20 yaşında hayat bu kadar güzelken oturup yolun ortasında ağlayan ben (bugün bu yaşandı sahiden) duygularımı kontrol etmeyi ve insanlara güvenmemeyi öğrenmem gerek!! yapılacaklar listesine eklendi çabucak (öyle bi listem yok)
duygu kontrol konusu şaka değil bu arada. çok fazla kötü hissediyorum son zamanlarda ve artık bunu aşamıyorum. bir ara cesaretimi toplayıp tekrardan psikoterapiye başlamam gerekiyor ama nasıl olacak ben de bilmiyorum. sadece oturup bu hâle gelmeme sebep olan etkenleri düşünüyorum ve sonrası... (burda ekran bulanıklaştı)
neyse neyse neyse
film hakkında bir şeyler söylemek gerekirse çoğu uzun metrajlı filmden daha anlamlı daha güzel bi alt metni var kesinlikle. zaten ödüllü bir yapım olması her şeyi fazlasıyla açıklıyor o yüzden çok bir şey dememe gerek olduğunu sanmıyorum teşekkürler iyi geceler.
özüme döndüğümü hissediyorum çünkü filme dair bir şeyler konuşmak yerine içimi döktüm yine... ağzıma sağlık, kalbime ferahlık, ömrüme huzur (duayı da sıkıştırdım araya topluca amin dersek sevinirim)
dilenci değilim (şu anlık) ama güzel dilek ve dualarınıza ihtiyacım olduğunu hissediyorum. gerçekten berbat bi dönemdeyim ve iyi hissetmeye çok ihtiyacım var. içinizden geçen tüm güzellikler sizinle olsun, benim için dilediğiniz ne varsa kat kat güzeli size nasip olsun.
hoşça kalın
<3