Merhaba arkadaşlar. Zaman zaman sizlere soru sormaya devam edeceğim... Şimdi yeni bir soru ile karşınızdayım; Yarım biraktığınız bir kitap oldu mu? İsmi nedir ve neden bıraktınız?
chipotlebirden cok var onceden sırf bitirmis olmak icin sonuna kadar okurdum sonra kendime eziyet etmenin anlamsız oldugunu anladım 1)orhan kemal-…devamıbirden cok var onceden sırf bitirmis olmak icin sonuna kadar okurdum sonra kendime eziyet etmenin anlamsız oldugunu anladım
1)orhan kemal- murtaza
kitapta karakterin surekli tekrar eden agız taklitleri ve kalıp cumleleri asırı bunaltmıstı. sırf bitircem diye inat edip kendimi zorlayarak okuyodum. 250 300. sayfalara falan da gelmistim ama en son bıraktım
2.jose saramago- gormek
yazarın korluk kitabını bayılarak okumustum. bundan da beklentim buyuktu. kitabın konusu da ilgi cekici bi konuydu aslında ama yazarın dilinden midir tam hatırlamıyorum icine giremedim bi turlu. iki kere okumayı denedim ikisinde de devamını getiremedim ama hala okumak istiyorum bu kitabı.
3. balzac- vadideki zambak
inanılmaz sıkıcıydı... betimleme miktarı cok cok fazla.. beni icine cekmedi.
3y
2 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (2)
kalliİki Şehrin Hikayesi. Sağlık sorunları ardından ödevler falan derken bir türlü bitirmeye fırsatım olmadı, sonra da kütüphaneye teslim etmek zorunda…devamıİki Şehrin Hikayesi. Sağlık sorunları ardından ödevler falan derken bir türlü bitirmeye fırsatım olmadı, sonra da kütüphaneye teslim etmek zorunda kaldım işte 😅
3y
1 beğeni
Yanıtla
ucan_penguenİki şehrin hikayesi. İki kez okuma girişimim başarısız oldu çünkü kitap gerçekten sıkıcı. Belki benim biraz buhranlı dönemlerime denk geldiği…devamıİki şehrin hikayesi. İki kez okuma girişimim başarısız oldu çünkü kitap gerçekten sıkıcı. Belki benim biraz buhranlı dönemlerime denk geldiği içindir ama kitabın da payı var bence
abdulhalimYarım bırakmak benim hayatım. Neredeyse bütün ders kitaplarımı yarım bıraktım. Hatta kütüphanede 100 kitap varsa yarısı yarım bıraktıklarımdır.
3y
2 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (1)
kadir_Ben 10 kitap okumussam 5 tanesini yarım birakmisimdir. Bazılarına sonradan devam ediyorum ama çoğu kalıyor genelde.
3y
2 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (1)
monorosaBen genelde kitapların son 10 sayfasını okumuyorum . Bütün kitaplar için geçerli .
3y
3 beğeni
Yanıtla
—— Yanıtları gör (2)
kevooBir kitabı okurken çok sıkılsam bile bitirme taraftarıyım. Ne olursa olsun sonunu merak ediyorum :)
denizz01İlber Ortaylı'nın Bir Ömür Nasıl Yaşanır adlı kitabını yarım bırakmıştım, çok baydı, fazlasıyla sıktı. Normalde elime aldığım kitabı bitirme taraftarıyım…devamıİlber Ortaylı'nın Bir Ömür Nasıl Yaşanır adlı kitabını yarım bırakmıştım, çok baydı, fazlasıyla sıktı. Normalde elime aldığım kitabı bitirme taraftarıyım her ne olursa olsun. Hem emeğe saygıdan dolayı hem de içim rahat etmediğinden yarım bırakmaya kıyamıyorum maalesef. Belki PDF okuduğumdandır bilinmez ama bu kitabı saldım.